MNOGO SKUPA FOTKA IZ LOS ANĐELESA! Na njoj su DVOJICA Nikola, Nole i legende srpske košarke! Đuričko OBJASNIO u TRI reči!

Autor:

Sport

03.03.2024

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo dosadno srpskim legendama posle meča Denvera i Lejkersa.

MNOGO SKUPA FOTKA IZ LOS ANĐELESA! Na njoj su DVOJICA Nikola, Nole i legende srpske košarke! Đuričko OBJASNIO u TRI reči!

Foto: youtube.com/printscreen

Na utakmici Los Anđeles Lejkersa protiv Denvera, koja je završena pobedom Nagetsa 124:114, publika je bila oduševljena pojavom najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića.

Međutim, prvi reket ATP liste nije bio jedini poznati Srbin u Kripto Areni. Naime, on je utakmicu pratio u društvu legendarnog košarkaša Sakramenta i "jezerdžija" Vlade Divca, a snimak njihovog pozdrava sa Nikolom Jokićem nakon meča brzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Pored Đokovića i Divca, u dvorani se mogao videti još jednog čuvenog srpskog košarkaša, Marka Jarića, kao i jednog od omiljenijih srpskih glumaca, Nikolu Đurička. Sama pojava tolikog broja poznatih ličnosti na jednom mestu izazvala je oduševljenje publike, a Đuričko je čak podelio zajednički selfi sa zemljacima uz poruku:

 

 

- Zajedno smo naši - napisao je poslavljeni glumac i dodatno oduševilo Srbe širom sveta.

Ova neobična kombinacija poznatih ličnosti iz sveta sporta, filma i zabave definitivno je privukla pažnju javnosti i pokazala koliko je podrška među Srbima jaka i prisutna širom sveta.

Veliki broj ljudi je izrazio oduševljenje ovim susretom poznatih Srba. Mnogi su istakli da je ovo sjajan primer jedinstva i podrške među našim poznatim ličnostima i da ih raduje što ih viđamo zajedno na ovakvim događajima.

Inače, ovo je bila Denverova šesta vezana pobeda u sezoni, a sedma uzastopna u poslednjim međusobnim mečevima sa Los Anđeles Lejkersima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading