HRVAT SRAMNO "NAGAZIO" VEČITE! Zvezda i Partizan ZASLUŽILI MILIONE, ali im Petrović ne da najveći deo kolača

Autor:

Sport

06.03.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji as ponovo uzeo Srbe u usta, ovaj put zbog novca koji se najavljuje da će ući u AdmiralBet ABA ligu ako u njoj zaigra tim iz Dubaija.

HRVAT SRAMNO "NAGAZIO" VEČITE! Zvezda i Partizan ZASLUŽILI MILIONE, ali im Petrović ne da najveći deo kolača

Foto: Starsport

Aco Petrović

Proslavljeni hrvatski igrač i trener Aco Petrović, a sada samoproglašeni stručnjak koji komentariše po društvenim mrežama, odgovorio je sramno prvom čoveku Partizana Ostoji Mijailoviću po pitanju raspodele novca u AdmiralBet ABA ligi.

Podsetimo, tokom Kopaonik biznis foruma, predsednik crno-belih je pričao zajedno sa čelnikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem, a bilo je reči najviše o biznisu, ulaganjima, novčanim sredstvima i svemu što donosi rukovodeća uloga u košarkaškim klubovima najvećih srpskih klubova. Među temama, našao se ulazak Dubaija u AdmiralBet ABA ligu.

- Zastupaću stav da Zvezda i Partizan, koji su podigli AdmiralBet ABA ligu, treba da uzmu najviše novca od njihovog ulaska. Mi smo je učinili popularnom, zato je njima zanimljivo. Tu ne smemo da se svađamo, treba da dođemo do zajedničkog finansiranja - rekao je Mijailović okupljenima.

 

 

Ostojin stav se nije svideo bivšem hrvatskom Petroviću, koji je sebi dao za pravo da udari kontru, mada nije jasno sa kakvim argumentima. Tim pre što sam priznaje da su srpski timovi daleko ispred ostalih i popularišu regionalno takmičenje u Evroligi.

- Evo, moj stav je suprotan ovome. I Zvezda i Partizan imaju najveći benefit od AdmiralBet ABA lige, jer kroz tu ligu dobijaju ili plasmanom ili pozivnicom igranje u Evroligi. Zato bi veći deo kolača trebalo da pripadne ostalim klubovima u ligi, kako bi postala još jača i interesantnija - napisao je Aco Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading