ŽELJKO IMA TAJNOG ADUTA U ITALIJI! Košarkaš Partizana NAMESTIO RUKU za Armani! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna serija Amerikanca na šuterskom treningu.

ŽELJKO IMA TAJNOG ADUTA U ITALIJI! Košarkaš Partizana NAMESTIO RUKU za Armani! (VIDEO)

Foto: Starsport

Partizan je u prvoj utakmici ubedljivim rezultatom dobio Olimpiju iz Milana rezultatom 82:69, iako je u većem delu gubio i 15 poena razlike.

Napomenuo je to i trener crno-belih Željko Obradović pred put u Italiju, skrenuvši pažnju na ono gde su Italijani najviše opasniji.

Predstojeći duel mogao bi umnogome da odredi sudbinu regionalnog šampiona, kada je u pitanju borba za plej-of i plej-in fazu, pa su svi igrači maksimalno motivisani za okršaj u Mediolanum forumu.

Naročito se to odnosi na Džejlina Smita, koji je na treningu pokazao vrhunsko šutersko umeće.

Reprezentativca Hrvatske je loptama "hranio" Bruno Kaboklo, dok Smit izuzimajući početno "zagrevanje", kasnije nije mogao da promaši u šutu za tri.

Nema sumnje da će ovo znati da iskoristi Obradović u predstojećem meču sa Armanijem, pa ne treba da iznenadi ukoliko Amerikanac postane "kec iz rukava" najtrofejnijeg evropskog stručnjaka.

Podsetimo, utakmica 28. kola Evrolige, između milanske Olimpije i Partizana, igra se u četvrtak od 20 časova i 30 minuta.

Crno-beli su trenutno na skoru 13-14 i dele 10. mesto sa Valensijom koja ima isti bilans, dok Armani zauzima 13. poziciju, sa 11 pobeda i 16 poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading