SFEROPULOS OPREZAN: "Naš rival je OPASAN"!

Autor:

Sport

09.03.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih zna da njegova ekipa mora da pruži maksimum.

SFEROPULOS OPREZAN: "Naš rival je OPASAN"!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju dočekuju ekipu Krke iz Novog Mesta, u utakmici 22. kola AdmiralBet ABA lige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da ekipa Krke može da bude veoma opasna pošto se bori za opstanak u AdmiralBet ABA lige i istakao da crveno-beli zato moraju da odigraju dobro i da se drže svog plana.

- Očekuje nas utakmica protiv tima koji se bori da ostane u ligi i sama ta činjenica ih čini veoma opasnim. Moramo da izađemo na teren motivisani, spremni da odigramo dobar meč i da se držimo našeg plana - rekao je Sferopulos.

Utakmica će se zbog zauzetosti Beogradske Arene igrati u hali "Aleksandar Nikolić" od 19.00.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić je naveo da je njegova ekipa favorit "na papiru", ali da će to morati da potvrdi i na terenu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Branko Lazić

 

- Utakmice protiv timova koji se bore za opstanak su uvek vrlo neugodne i moramo da budemo energetski na dobrom nivou i sa punim respektom odigramo ovu utakmicu. Naš cilj se zna, prvo mesto pred plej-of i pobedom u nedelju bismo došli na korak od tog cilja - rekao je Lazić.

Crveno-beli ovaj meč dočekuju kao prvi na tabeli AdmiralBet ABA lige sa 18 pobeda i tri poraza, dok je Krka poslednja sa skorom 4/17.

Zvezda je u dobroj situaciji da bude prva na tabeli na kraju regularnog dela, što bi joj u plej-ofu donelo prednost domaćeg terena do samog kraja, što može biti ključno u borbi za titulu.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading