DELIJE ZOVU! SVI u Arenu!

Autor:

Sport

13.03.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-belima je potrebna podrška.

DELIJE ZOVU! SVI u Arenu!

Foto: Starsport

Delije u Areni

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Makabi u četvrtak od 19.00 časova u okviru 29. kola Evrolige u Štark areni.

Crveno-beli su izgubili praktično sve šanse da se nađu u 10 najboljih ekipa i tako izbore plasman u plej-in pošto se nalaze na 16. mestu elitnog takmičenja sa skorom 10-18, ali će dati sve od sebe da pred svojim navijačima ostvare dobar rezultat.

Delije su svesne važnosti trenutka i podrške ekipi, te su pozvali sve navijače da napune Arenu i pruže podršku timu.

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Delije, 

Sutra igramo košarkašku utakmicu u okviru Evrolige protiv Makabija. Kup u Nišu je pokazao kakvu ekipu imamo i zato moramo da nastavimo da punimo dvoranu do kraja, imali ili nemali šanse za veći domet u ovom takmičenju ove sezone! 
Moramo da pokažemo šta je vernost prema klubu! - 
stoji u saopštenju najvatrenijih navijača crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Delije u Areni

 

Trener crveno-belih Janis Sferopulos kaže da će se njegov tim boriti maksimalno.

- Igramo protiv snažnog tima, koji može da igra u sjajnom ofanzivnom ritmu. Znamo da moramo da budemo dobri u defanzivi. Imaju dosta igrača koji mogu da nam naprave problem i zato moramo da budemo generalno dobri na svakoj poziciji, individualno i kao tim, da zaustavimo njihovu napadačku igru. Moramo da budemo pametni u napadu, da budemo spremni da uradimo šta treba u odbrani. Moramo sve vreme da budemo koncentrisani, da čitamo njihovu igru i igramo na pravi način. Očekujem pomoć navijača - rekao je Sferopulos i dodao:

Znamo da nismo u dobroj poziciji na tabeli, ali svaka utakmica u Evroligi je važna. Želimo da nas navijači podrže za sledeći meč - zaključio je Sferopulos.

Ostaje da se vidi koliko će navijača doći u Arenu, a nema sumnje da će Zvezda imati fenomenalnu podršku, kao i cele sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading