ZVEZDIN AMERIKANAC ODUŠEVIO NAVIJAČE! "Igram sezonu koja je u toku"! Ne RAZMIŠLJA o ODLASKU!

Autor:

Sport

11.03.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli deklasirali Krku u prethodnom meču pred svojim navijačima.

ZVEZDIN AMERIKANAC ODUŠEVIO NAVIJAČE! "Igram sezonu koja je u toku"! Ne RAZMIŠLJA o ODLASKU!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je deklasirala Krku u 22. kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 110:57, a Džavonte Smart oduševio je navijače svojom najefikasnijom partijom u crveno-belom dresu protiv Slovenaca.

Sa ubačenih 24 poena, Amerikanac je pokazao još jednu sjajnu igru, ističući da je to rezultat rada i vere u svoje sposobnosti.

- Samo pokušavam da uđem u ritam. Mislim da trener veruje u mene. Kada izađem na parket, znate šta mogu da uradim. Tako da svaku utakmicu i pokušavam da izađem na utakmicu i uradim ono što radim - istakao je Smart.

Iako je Zvezda izgubila sve šanse za plasman u plej-of, odlični bek ne bavi se planovima gde će igrati u budućnosti, već mu je u fokusu aktuelna sezona.

Foto: Starsport

Džavonte Smart

- Ja samo igram sezonu koja je u toku. Samo želim da nastavljam da pomažem timu, a šta se desi u budućnosti, desiće se… Kao što sam rekao, došao sam ovde jer su me želeli, a došao sam da pomognem timu da pobeđuje. Znao sam da ću biti važan deo tima, koji je potreban, pa sam došao i napravio taj potez.

Za kraj, prokomentarisao je 110 poena ubačenih Krki, kao i odlučujući deo sezone koji je pred Sferopulosovim izabranicima.

- Imali smo mnogo brzih poena. Dobro je prošlo i drago mi je što su svi dali neki doprinos. Zato želimo da uđemo u pobednički niz i da nastavimo da pobeđujemo - istakao je Džavonte Smart.

Crveno-beli u četvrtak od 19 časova dočekuju Makabi iz Tel Aviva, u okviru 29. kola Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading