NAVIJAČI ODUŠEVLJENI ZBOG JOKIĆA! Srbe će POSEBNO ovo zanimati!

Autor:

Sport

15.03.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denvera ponovo vodi u MVP trci.

NAVIJAČI ODUŠEVLJENI ZBOG JOKIĆA! Srbe će POSEBNO ovo zanimati!

Foto: printscreen/x.com

Nakon najnovijeg preseka trke za MVP priznanje u NBA ligi, srpski košarkaš Nikola Jokić i dalje se nalazi na prvom mestu liste favorita. Kanađanin Šaj Gildžus Aleksander je na listi odmah iza Srbina, dok se na listi nalazi još nekoliko vrhunskih igrača.

Somborac sa prosečno 26 poena, 12.3 skokova i 9.2 asistencije po meču, i dalje se ističe kao vodeći kandidat za osvajanje MVP priznanja.

Sa druge strane, prva zvezda Oklahoma Tandera beleži impresivnih 31 poen, 5.6 skokova i 6.4 asistencije po utakmici. Njihov neumoljivi rivalitet u trci za prestižno priznanje dodatno uzbudjuje ljubitelje košarke širom sveta.

Osim individualnih statistika, plasman Denvera i Oklahome takođe će imati značajan uticaj na konačnog dobitnika priznanja. Aktuelni šampioni Nagetsi, tim za koji nastupa Jokić, trenutno se nalazi na istom učinku kao i Tanderi - 46 pobeda i 20 poraza. Očekuje se da će borba za prvo mesto na Zapadu biti ključni faktor u odlučivanju o MVP priznanju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jokić sa prethodnim MVP priznanjem

Sa dve prethodno osvojene titule, Nikola Jokić je na korak do osvajanja treće MVP nagrade u svojoj karijeri. Njegova dosadašnja izuzetna igra i konstantna dominacija na terenu jasno ga stavljaju u poziciju favorita za osvajanje ovog prestižnog priznanja.

Najbolji igrač "grumenja" i dalje ostaje glavni favorit za osvajanje MVP priznanja u ovoj NBA sezoni, ali konkurencija, posebno u vidu Šaja Gildžus-Aleksandera, je veoma jaka.

Očekuje se da će naredni period doneti još uzbuđenja i neizvesnosti u trci za ovo prestižno priznanje. Sve oči ljubitelja košarke širom sveta biće uprte u odlučujuće utakmice, koje bi mogle presuditi u izboru najkorisnijeg igrača lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading