PARTIZAN KROTI "PANTERE"! Crno-beli VIDAJU rane posle PORAZA od Barselone! Željko IZNENADIO grobare!

Autor:

Sport

16.03.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Humske nema pravo na kiks.

PARTIZAN KROTI "PANTERE"! Crno-beli VIDAJU rane posle PORAZA od Barselone! Željko IZNENADIO grobare!

Foto: Starsport

Željko Obradović sa svojim izabranicima

Košarkaši Partizana od 21 čas u Areni igraju utakmicu 23. kola AdmiralBet ABA lige protiv FMP Železnika, a ulaz je besplatan za sve pripadnice nežnijeg pola.

Nakon drugog vezanog neuspeha u Evroligi i poraza u Kataloniji od Barselone rezultatom 94:76, crno-beli žele da se pobedom iskupe svojim navijačima i nastave poteru za podgoričkom Budućnosti, odnosno, drugim mestom u regionalnom takmičenju.

Kao i u prethodni okršaj sa Barsom, izabranici Željka Obradovića ni u ovom meču po prvi put na Jadranu neće moći da računaju na Tristana Vukčevića, koji se u međuvremenu otisnuo "preko bare" i postao novi igrač Vašington Vizardsa, a sa "čarobnjacima" je potpisao dvogodišnji ugovor.

Trener Partizana odlučio je da van sastava ostavi Kevina Pantera, kako bi ga odmorio za naredne izazove, jer sledi duplo kolo u Evroligi, dok "parni valjak" igra važan meč kod kuće sa Baskonijom. Možda je razlog takve odluke i što kapiten crno-belih nije bio na prepoznatljivom nivou u prethodnim mečevima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Pored Pantera meč će preskočiti i Zek Ledej koji je ranije dobio dozvolu da otputuje u SAD zbog porodičnih problema - bolesti bliskog člana familije. Sa druge strane u ekipu se vraćaju Džejlen Smit i Balša Koprivica.

Što se tiče večerašnjeg okršaja, Partizan u njega ulazi kao trećeplasiran sa bilansom od 16 pobeda i šest poraza, dok je FMP Železnik na 12. poziciji tabele AdmiralBet ABA lige i ima sedam trijumfa, uz 15 neuspeha.

Klub iz Humske je u prethodnom kolu slavio protiv Borca u Čačku (84:77), a "panteri" su izgubili u Podgorici od SC Derbija rezultatom 94:85.

Prethodna utakmica između Obradovićevog tima i kluba iz beogradskog predgrađa završena je ubedljivom pobedom "parnog valjka" 105:61, a trijumf su obeležili kapiten Kevin Panteri već pomenuti Koprivica i Vukčević sa po 16 postignutih poena. Kod domaćina se istakao Balša Živanović sa 12 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading