NEDOVIĆ PRED DOLAZAK PANATINAIKOSA! Ljubimac delija poslao PORUKU bivšem klubu, pa OTKRIO da li će Teo igrati!

Autor:

Sport

19.03.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u sredu od 20 časova.

NEDOVIĆ PRED DOLAZAK PANATINAIKOSA! Ljubimac delija poslao PORUKU bivšem klubu, pa OTKRIO da li će Teo igrati!

Foto: twitter.com/kkcrvenazvezda

Nemanja Nedović

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Panatinaikos u 30. kolu Evrolige, a pred duel protiv kluba za koji je svojevremeno sa uspehom nastupao, oglasio se i Nemanja Nedović.

 - Panatinaikos je poznat tim koji se bori za sam vrh Evrolige. Mi želimo da se vratimo pobedama, tako da motivacije sigurno ne manjka. Očekuje nas kvalitetan protivnik koji je lepo popunjen na svim pozicijama. Mislim da smo u dobroj zdravstvenoj situaciji pre svega, boljoj nego pre, potrudićemo se da zabeležimo pobedu sutra - rekao je Nedović na konferenciji za medije u Beogradu.

Plejmejker tima sa Malog Kalemegdana Miloš Teodosić trenirao je tokom dana, ali je i dalje pod upitnikom za meč sa "zelenima" iz Atine. Organizator igre crveno-belih danas proslavlja 37. rođendan.

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Miloš Teodosić

 - Treniraće danas, pa ćemo doneti odluku. Ja sam mu čestitao rođendan, video sam ga pre treninga. Nemamo vremena za slavlje, sutra je utakmica, posle dva dana nova - dodao je Nedović i naglasio da očekuje podršku navijača na sutrašnjem duelu:

- Želim da dođu u što većem broju, da nas podrže, svaki čovek u hali nam znači i uvek je lepo igrati pred domaćom publikom.

Američki košarkaš Trej Tompkins još nije spreman za mečeve.

- Trej je dobar momak, on ima dosta iskustva, igrao je u Realu sedam godina. Uključen je u svakodnevni rad, pokušava da nas savetuje, da nam pomogne na bilo koji način, trenutno ne na terenu. Očekujemo ga uskoro, polako povećava intenzitet rada i zaista se radujem što ćemo uskoro igrati zajedno - ističe Nemanja.

Ekipa Zvezde je u dosadašnjem toku takmičenja Evrolige upisala 10 pobeda i 19 poraza, što je trenutno svrstava na 16. mesto tabele najelitnijeg klupskog evropskog ranga.

- Nedostatak sreće dosta utiče na ekipu kada je ovako zgusnut raspored. Pre neki dan sam video da imamo plus jedan košgeterski učinak, a na toj poziciji smo na tabeli. Sve utakmice koje smo gubili nisu bile sa velikom razlikom. Baš ti igrači koji su nedostajali su možda bili prevaga, ali to nije opravdanje i sve je bilo do nas. Mislim da je bitno napraviti kontinuitet, svakakako nas očekuju veliki izazovi do kraja sezone - zaključio je Nemanja Nedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zufer

19.03.2024 16:48

Evroliga da pod hitno uvede da se samo kos kolicnik racuna a ne pobede i porazi