GROBARIMA SE OVO NEĆE SVIDETI! Evroliga ODREDILA sudije za meč Partizana i Reala!

Autor:

Sport

20.03.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznata lica deliće pravdu u Areni.

GROBARIMA SE OVO NEĆE SVIDETI! Evroliga ODREDILA sudije za meč Partizana i Reala!

Foto: Starsport

Evroliga je odredila arbitre za naredni meč Partizana protiv Real Madrida, koji se igra u četvrtak od 20 časova i 30 minuta u Areni.

Predstojeći duel 31. kola ima izuzetan značaj za izabranike Željka Obradovića, dok za "kraljevski" klub nema rezultatsku težinu.

Međutim, Real dolazi u Beograd sa ciljem da pobedom overi prvo mesto i biće izuzetno motivisan da pokaže svoj kvalitet u paklenoj atmosferi.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Jakub Zamojski (u sredini) biće među arbitrima u Areni

Čelnici najelitnijeg evropskog takmičenja su u međuvremenu odredili arbitre koji će suditi sutrašnji meč, a to su: Fernando Roča iz Portugala, Jakub Zamojski iz Poljske i Rain Perandi iz Estonije.

S obzirom na važnost meča i očekivanja grobara, kao i pritisak koji dolazi sa obe strane, uloga sudija će biti od ključnog značaja za tok reprize prošlosezonskog rivalstva ovih ekipa u Top 8 fazi Evrolige.

Partizanu je svaka pobeda od izuzetnog značaja u borbi za plasman u plej-in, a duel sa evropskim prvakom je prilika da se pokaže snaga i rešenost tima da ostvari uspeh pred svojim navijačima.

Nasuprot tome, Real Madrid će u Arenu doći sa ciljem da osigura prvo mesto pred start plej-ofa. Motivacija "kraljevskog" kluba biće na visokom nivou, a očekuje se da pruže svoj maksimum kako bi došli do uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading