JOŠ JEDAN VELIKI HENDIKEP ZA ZVEZDU! POVREDIO SE HANGA! Nema kraja problemima!

Autor:

Sport

17.04.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li gore po crveno-bele...

JOŠ JEDAN VELIKI HENDIKEP ZA ZVEZDU! POVREDIO SE HANGA! Nema kraja problemima!

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga doživeo je povredu tokom treninga koja će ga udaljiti sa terena na neodređeno vreme, saopštio je klub.

Zbog preloma treće metakarpalne kosti leve šake mađarski reprezentativac će biti podvgrnut pregledima posle kojih će biti poznato da li će povreda biti sanirana operativnim ili drugim putem.

Nakon detaljnijih pregleda biće ustanovljeno kada se očekuje povratak Hange na parket.

Saopštenje kluba sa zvaničnog sajta prenosimo u celosti.

Republika

Foto: Starsport

Adam Hanga

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost je da prvotimac našeg kluba Adam Hanga tokom treninga u sredu doživeo povredu leve šake, zbog koje će odsustvovati sa terena u narednom periodu.

Hanga je podvrgnut pregledima na kojima je utvrđen prelom treće metakarpalne kosti u levoj šaci, koja zahteva pauzu u narednom periodu. Nakon dodatnih pregleda u četvrtak biće doneta odluka da li će naš igrač biti operisan ili će ova povreda biti tretirana na drugi način.

Klub će u narednom periodu redovno obaveštavati javnost o periodu oporavka Adama Hange - stoji u saopštenju.

Ovo su užasne vesti za ceo tim i za navijače crveno-belog kluba, uzimajući u obzir to da je Mađar uhvatio fenomenalnu formu u poslednje vreme. Protiv Studentskog centra postigao je veliku trojku za preokret, a van linije 6,75 šutira izvrsno već neko vreme unazad. Delijama ostaje samo da se mole da će se što pre vratiti na teren i pomoći ekipi u najbitnijem delu sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading