SRBIJA PRAVI NBA DRIM TIM: Kari ovog jutra čuo dve lepe vesti

Autor:

Sport

18.04.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi iz najjače lige konačno rešili da se odazovu selektoru Pešiću.

SRBIJA PRAVI NBA DRIM TIM: Kari ovog jutra čuo dve lepe vesti

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Svetislav Pešić

Svetislav Pešić, ako se nastavi ovim tempom, moći će da napravi moćan drim tim košarkaške reprezentacije Srbije predvođen SVIM NBA ZVEZDAMA. Naime, prvo je Vasilije Micić poručio da će se rado odazvati pozivu i biti spreman za okupljanje za Olimpijske igre, a onda su ovog jutra iz Amerike stigle dve lepe vesti.

Doduše, jedna je baš lepa, a druga bi mogla da proistekne iz događaja koji su se desili noćas "preko bare". Aleksej Pokuševski, za početak, potvrdio je da će se rado odazvati pozivu ako mu stigne od Karija.

Foto: www.profimedia.rs

Aleksej Pokuševski

- Imam veliku želju da zaigram za reprezentaciju i nadam se da ću moći da se izborim za mesto u njoj. To je naravno pitanje za trenera, ali ja imam veliku želju i daću sve od sebe da budem tamo. Što se Igara tiče, kao u uvek, Amerika je svakako među favoritima, a tu je i Kanada koja ima veoma dobar tim. Tu stavljam i nas na vrhu sa Amerikancima - rekao je Pokuševski za Mozzar tsport.

Istovremeno, otklonjena je velika prepreka da i Bogdan Bogdanović zaigra na Olimpijskim igrama u Parizu. Kapiten "orlova" je noćas završio sezonu sa Atlantom. Naime, Čikago Bulsi bili su bolji od Atlante 131:116 (40:22, 33:45, 37:25, 21:24). Hoksi su na taj način ostali bez šanse da se domognu plej-ofa sa osme pozicije. Fantastičnu partiju pružio je Bogdan Bogdanović, koji je uspeo da veže 90. meč sa trojkom, što je ukupno sedmi najduži niz u NBA. Naš as je ovu utakmicu završio sa 21 poenom, pet skokova i četiri asistencije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

To znači da Bogdan sada ima sasvim dovoljno vremena da se odmori, pa da potpuno spreman dođe na okupljanje "orlova" i povede ih ka novoj medalji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading