PREMINUO ATAMANOV OTAC! Iskusni stručnjak dobio užasne vesti! Podrška stigla i od NAJVEĆEG rivala

Autor:

Sport

18.04.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne novosti za turskog trenera.

PREMINUO ATAMANOV OTAC! Iskusni stručnjak dobio užasne vesti! Podrška stigla i od NAJVEĆEG rivala

Foto: Starsport

Trener Efesa Ergin Ataman

Oproštaj od Atamanovog oca

Turski mediji su preneli vest o smrti oca trenera Panatinaikosa, Ibrahima Nuraja Atamana, koja je izazvala veliku tugu u košarkaškim krugovima. Vest o smrti Atamanovog oca prvo je objavio predsednik Košarkaškog saveza Turske, Hidajet Turkoglu, izražavajući saučešće porodici Ataman. Ubrzo potom, na društvenim mrežama, oglasio se i veliki rival Panatinaikosa, Olimpijakos, izražavajući iskreno saučešće treneru PAO Erginu Atamanu i njegovoj porodici.

Saučešće rivala i bivših klubova

- Olimpijakos izražava iskreno saučešće treneru PAO-a Erginu Atamanu i njegovoj porodici, povodom smrti njegovog voljenog oca. Neka počiva u miru... - napisali su Pirejci na svom zvaničnom profilu.

Pored Olimpijakosa, saučešće je uputio i Anadolu Efes, klub sa kojim je Ataman dva puta bio prvak Evrope, kao i KK Bešiktaš. Ova gesta pokazuje koliko je poštovanje među sportskim rivalima važno, čak i u trenucima tuge i gubitka.


Podrška u teškim trenucima

Gubitak voljenih osoba je uvek težak, a podrška koju je Ataman dobio od kolega, rivala i bivših klubova sigurno mu mnogo znači u ovom teškom trenutku. Ovim gestom, sportska zajednica je pokazala da je solidarnost i ljudskost iznad rivalstva i takmičenja.

 

Iako ovde nije omiljena ličnost, mi mu izjavljujemo saučešće jer je ovo težak trenutak za svakog čoveka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading