SKANDAL U ATINI: Matijas Lesor napadnut u prestonici Grčke! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene.

SKANDAL U ATINI: Matijas Lesor napadnut u prestonici Grčke! (VIDEO)

Foto: Starsport

Društvene mreže su preplavljene snimkom koji prikazuje incident u Atini, gde je jedna osoba sa kišobranom napala čoveka sličnog bivšem igraču Partizana, Matijasu Lesoru. Incident se navodno dogodio u blizini OAKA Arene, a korisnici društvene mreže X tvrde da je na snimku upravo Lesor pokušavao da smiri osobu koja ga napada kišobranom.

Policija u Atini je pokrenula istragu povodom ovog incidenta, ali za sada nema zvaničnih informacija o tome šta se tačno dogodilo. Prema nezvaničnim izvorima, Lesor je bio u blizini Arene kada je došlo do incidenta, ali detalji i motivi napada još uvek nisu jasni.

 

Matijas Lesor, koji trenutno nastupa za Panatinaikos, ponovo je postao centar pažnje zbog ovog događaja. Njegova popularnost i prepoznatljivost među navijačima dodatno su istaknute nakon što je snimak incidenta postao viralan na društvenim mrežama.

Dok javnost i dalje čeka zvanične informacije o ovom incidentu, društvene mreže nastavljaju da bruje o navodnom napadu na bivšeg igrača Partizana. S obzirom na značaj i popularnost Matijasa Lesora, očekuje se da će ovaj slučaj privući veliku pažnju medija i javnosti u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading