SJAJNE VESTI ZA PEŠIĆA: Povreda Petruševa nije teže prirode - poznato je i kada se vraća na parket!

Autor: Vladimir vorih

Sport

25.04.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odsustvo neće biti dugo.

SJAJNE VESTI ZA PEŠIĆA: Povreda Petruševa nije teže prirode - poznato je i kada se vraća na parket!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Košarkaši Olimpijakosa priredili su senzaciju u prvom meču plej-ofa Evrolige savladavši Barselonu u "Blaugrani" rezultatom 77:75 čime su stigli do velike prednosti koja možda može biti i ključna u borbi za plasman na Fajnal-for.

Tokom meča sjajnu partiju je pružio nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev koji je za 15 minuta provedenih na parketu zabeležio učinak od 12 poena i pet skokova, uz indeks 16.

U finišu meča nakon duela sa Aleksom Abrinesom, kada je nezgodno doskočio i zatim se uhvatio za koleno, pokazujući znake jakih bolova, Petrušev je zabrinuo sve ljubitelje košarke u Srbiji, a sada su stigle i prve zvanične informacije o stepenu povrede.

Nakon povrede koju je doživeo u prvoj utakmici protiv Olimpijakosa, Filip Petrušev je bio pod budnim okom lekara. Međutim, rezultati magnetne rezonance su doneli olakšanje - nema teže povrede, što je sjajna vest za njega i ekipu.

 

 

Odmah nakon utakmice, Petrušev je upućen na preglede, a magnetna rezonanca je potvrdila da nema problema sa ligamentima ili frakturom. Trener Olimpijakosa, Jorgos Barcokas, izjavio je da Petrušev neće trenirati danas, ali da postoji mogućnost da bude spreman za narednu utakmicu.

Povrede kolena uvek izazivaju zabrinutost, pogotovo zbog blizine Olimpijskih igara u Parizu. Međutim, dobre vesti o zdravstvenom stanju Filipa Petruševa su donete s olakšanjem kako u košarkaškim krugovima, tako i među navijačima.

Ove vesti su sigurno obradovale mnoge u Srbiji, posebno selektora Svtislava Pešića i košarkašku javnost koja će sada sa nestrpljenjem iščekivati Filipov povratak na teren. Svi se nadaju da će mladi košarkaš brzo ozdraviti i ponovo pokazati svoj talenat na parketu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading