KK Crvena zvezda pooštrava mere bezbednosti: NAVIJAČIMA BUDUĆNOSTI ZABRANJEN DOLAZAK U "PIONIR"

Autor:

Sport

07.04.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima Budućnosti neće biti dozvoljeno da gledaju svoje ljubimce u Beogradu – KK Crvena zvezda je saopštila da su finalne utakmice ABA lige utakmice “visokog rizika”, te će iz tog razloga kapije "Pionira" biti zaključane za pristalice podgoričkog kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Iz KK Crvena zvezda pozivaju "delije" na fer i korektno navijanje

- Utakmice koje u Beogradu organizuje KK Crvena zvezda mts proglašene su utakmicama "visokog rizika" tako da nikome od navijača KK Budućnost VOLI koji budu došli organizovano ili samoinicijativno u Beograd neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu - navodi se u saopštenju beogradskog kluba.

Prvi susret finala plej-ofa na rasporedu je u ponedeljak od 19 časova, a drugi u utorak od 18:30.

- Pred obe utakmice kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da dođu ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima. Takođe, još jednom poziva sve svoje navijače da u ponedjeljak i utorak ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sjajnom sportskom ambijentu dođu do pobeda - saopšteno je iz Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading