KOŠARKAŠKI SPEKTAKL: Aerodrom Nikola Tesla spreman za fajnal-for

Autor:

Sport

14.05.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aerodrom Nikola Tesla Beograd priprema se za povećan obim saobraćaja tokom najvećeg evropskog klupskog takmičenja u košarci (fajnal-for Evrolige) koje se od 18. do 20. maja održava u Beogradu.

RepublikaFoto: Promo foto

- Aerodrom Nikola Tesla Beograd spreman je za prihvat velikog broja aviona sa putnicima koji će između 16. i 21.maja doći na najveće klupsko košarkaško takmičenje u Evropi Final Four, koje se održava u Beogradu. Očekujemo više od 50 vanrednih odnosno čarter letova sa igračima, navijačima, funkcionerima klubova - rekao je v.d.generalnog direktora Saša Vlaisavljević.

On je objasnio i koliko je dodatnih letova najavljeno.

- Najavljeno je i 12 letova širokotrupnih vazduhoplova koji mogu da prevezu po 300 putnika, tipa Airbus 330-300 koje će koristiti avio-kompanije Turkish Airlines i Aeroflot.  Imajući u vidu modernizovanu infrastrukturu i iskustvo zaposlenih u zahtevnim situacijama poput ove, siguran sam da će prihvat i otprema svih aviona i putnika proteći na najvišem nivou usluge. Aerodrom Nikola Tesla pružiće posebnu dobrodošlicu ljubiteljima košarke kako bi na najbolji način osetili tradicionalno gostoprimstvo srpske i košarkaške prestonice - zaključio je Vlaisavljević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading