SKRAĆUJE SE SPISAK: Srbija protiv Grčke i Estonije oslabljena na krilu!

Autor: mozzartsport

Sport

06.09.2018

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema kraja mukama Aleksandra Đorđevića. Moraće protiv Grčke i Estonije da igra bez Dejana Todorovića koji je nosio "Orlove" u prvom krugu kvalifikacija.

RepublikaFoto: Tanjug
Đorđevićev spisak se skraćuje!

Ne može Aleksandar Đorđević da računa na mnoge uzdanice Srbije u kvalifikacijama, a prema saznanjima "Mozzart sporta" zbog želje ljudi iz Mursije da se temeljno posvete pripremama za novu sezonu, Dejan Todorović neće biti u konkurenciji za sastav državnog tima.

Mursija bi Todorovića pustila u nacionalnu selekciju tek 10. septembra, samo tri dana pred gostovanje Grčkoj. U stručnom štabu Srbije procenjeno je da Todorović ne bi imao dovoljno vremena za rad sa ostatkom ekipe, zbog čega je oslobođen reprezentativnih obaveza. Istina, Todorović će se ponovo naći u konkurenciji za novembarsko gostovanje Izraelu 30. novembra i utakmicu s Grčkom 3. decembra u Srbiji.

To znači da će konkurenciju za krilnu poziciju u naredne dve utakmice činiti Nikola Kalinić, Marko Simonović i Vladimir Lučić.

Dejan Todorović je u prvom krugu kvalifikacija bio jedan od vodećih igrača srpskog tima sa prosekom od jedanaest poena, četiri skoka i tri asistencije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading