Krsmanović: Svi su sumnjali u nas, zaslužili smo zlato

Autor:

Sport

30.09.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srednji bloker odbojkaške reprezentacije Srbije Petar Krsmanović rekao je da je ekipa od početka verovala da može da osvoji medalju na Evropskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
I sjajni bloker je izneo svoje viđenje uspeha na SP

- Svi smo od početka znali da možemo doći do jedne od medalja. Mislim da smo zlato zaslužili. Devet utakmica, devet pobeda za redom. To nijednoj ekipi nije pošlo za rukom. Predivan je osećaj kada vas ovoliko ljudi dočeka na aerodromu", rekao je Krsmanović Tanjugu.

Krsmanović je rekao da je ceo tim verovao da posle prvog izgubljenog seta u finalu protiv Slovenije može da pokaže svoje pravo lice.

- Mislim da nije samo moje mišljenje, da sam samo ja verovao da ćemo posle prvog seta da okrenemo stvari u svoju korist. Objektivno smo bili bolja ekipa od Slovenije, to smo i dokazali."

On je istakao da je Slobodan Kovač dolaskom na mesto selektora doneo novu energiju, koja je ekipu vodila od zlatnog odličja.

- Svi su na neki način sumnjali u nas, pogotovo posle neuspeha na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Bariju. Mislim da je Boba doneo veliku energiju i svoje znanje i sa tim smo uspeli da uzmemo zlato - zaključio je Krsmanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading