NOVI BEOGRAD PONOVO IDE NA F4 LIGE ŠAMPIONA! Treću godinu za redom!

Autor:

Sport

24.04.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje da se vidi ko će sa prvog mesta.

NOVI BEOGRAD PONOVO IDE NA F4 LIGE ŠAMPIONA! Treću godinu za redom!

Foto: Starsport

Novi Beograd - Barseloneta

Vaterpolisti Novog Beograda ostvarili izvanredan uspeh

Vaterpolisti sa Novog Beograda su ostvarili izvanredan uspeh plasiravši se na Završni turnir (F4) Lige šampiona, koji će biti održan od šestog do osmog juna na Malti. Ovo će već treću godinu za redom biti njihovo učešće na F4 Lige šampiona, što predstavlja veliki uspeh za tim.

Dominantna pobeda nad ekipom Jadrana

U meču četvrtog kola grupe A Top osam faze Lige šampiona, vaterpolisti Novog Beograda su ostvarili impresivnu pobedu nad ekipom Jadrana rezultatom 15:10. Ova ubedljiva pobeda dodatno je potvrdila kvalitet i snagu tima.

Borba za prvo mesto u grupi A


Trenutno, Pro Reko zauzima prvo mesto na tabeli grupe A sa 11 bodova, dok je Novi Beograd na drugom mestu sa 10 bodova. S obzirom na bliski bodovni jaz između ova dva tima, preostala dva kola će biti od presudnog značaja u odlučivanju o tome koja ekipa će osvojiti prvo mesto u grupi A Top osam faze LŠ. Ovo će svakako biti uzbudljivo takmičenje za sve ljubitelje vaterpola.

Stabilnost i uspeh tima

Ponovni plasman vaterpolista Novog Beograda na F4 Lige šampiona predstavlja potvrdu stabilnosti i uspeha ovog tima. Njihova upornost i predanost vaterpolu su ih doveli do zavidnog rezultata, te će njihovo učešće na Završnom turniru biti prilika da pokažu svoj talenat i sposobnosti na međunarodnoj sceni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading