POGLEDAJTE ANĆELOTIJEVU REAKCIJU NA POSLEDNJI PENAL - HLADAN KAO ŠPRICER! Otkrio ko od igrača nije smeo da šutira! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.04.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utisci sa fenomenalnih četvrtfinala se još nisu slegli.

POGLEDAJTE ANĆELOTIJEVU REAKCIJU NA POSLEDNJI PENAL - HLADAN KAO ŠPRICER! Otkrio ko od igrača nije smeo da šutira! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Trener Reala Karlo Anćeloti

U revanšu četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester Sitija, Real Madrid se povukao u penal seriji na Etihadu. Trener "kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti otkrio je da su se samo dvojica igrača - Eder Militao i Federiko Valverde, ogradili od toga da izvedu penal. Italijan je istakao da igračima ne zamera na odluci, te da su jedanaesterci uvek lutrija, ali i da su pokazali puno samopouzdanja i želje za izvođenjem penala.

Jedanaesterci su lutrija, ali igrači su imali puno samopouzdanja i mnogi su hteli da pucaju. Jedino je Militao rekao da ga Ederson predobro poznaje - kazao je Italijan, pa objasnio gde je "nestao" Valverde:

Ako vam igrač kaže da je jako umoran, zamenite ga!

 


Onako kako samo on ume reagovao je Italijan na poslednji pobednički penal koji je izveo Antonio Ridiger. Hladnokrvno, samo ruka i obrva uvis.

Kasnije je Anćelotijev sin Davide, koji je inače pomoćni trener, otkrio je da je već nekoliko minuta pre kraja utakmice počeo da razmišlja o izvođačima penala. Izdvojio je petoricu igrača - Džuda, Lukasa Vaskeza, Naća, Ridigera i još jednog igrača čije ime nije otkrio. Istakao je da je napravio listu sa pet imena i pokazao je Anćelotiju i golmanu Kepi.

-  Četiri-pet minuta pre kraja počnete da razmišljate o penalima. Složio sam petoricu u glavi, Džud je dobar izvođač, kao i Lukas Vaskez, Naćo ima puno iskustva i osobnosti, a Ridiger, an primer, ima m**a. Napisao sam pet imena i pokazao Karlu i Kepi. Neke smo malo promenili i ispalo je odlično - rekao je Anćeloti mlađi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading