(VIDEO) Sećate li se šampiona u kolicima protiv koga je igrao Novak? Danas je na tronu i čeka Đokovića!

Autor:

Sport

26.01.2019

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dilan Alkot osvojio je svoj peti uzastopni Australijan open za igrače u kolicima. Alkot je jedan od heroja Novaka Đokovića sa kojim je 2017. odigrao egzibicioni meč na "Rod Lejver areni".

RepublikaFoto: youtube.com/ HaTiM CH.
Dilan i Novak na egzibicionom meču 2017.

- Za mene su ovi igrači heroji. Oni čine tenis još lepšim i jedinstvenijim zbog toga što rade i kako to rade - istakao je tada Novak koji je organizovao humanitarni egzibicioni meč.

Novak je i 2016. pred finale sa Endi Marijem  prekinuo trening da bi se pozdravio sa Alkotom. Najbolji teniser sveta je tada zagrlio Alkota i zajedno su porzirali sa fotografima.

Alkot je u finalu ovogodišnjeg Australijan opena pobedio Davida Vagnera sa 6:4, 7:6. Ovaj momak je inače i šampion Paraolimpijskih igara.

 

 

Srpski teniser igra svoje 7. finale u Melburnu protiv Rafaela Nadala ove nedelje od 9.30, da li će se pridružiti svom velikom prijatelju na tronu?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading