Još jedan Srbin manje na RG: Krajinović pao pred Cicipasom posle dva dana tenisa!

Autor:

Sport

01.06.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser, Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u osminu finala pošto je poražen od Grka, Stefanosa Cicipasa rezultatom 7:5, 6:3, 6:7, 7:6 posle dva dana tenisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krajinović bez osmine finala RG

Ostaje velika žal što je naš igrač ispao, imao je nekoliko prilika da odvede meč u peti set.

Meč koji je počeo u  petak završen je tek ovog popodneva. Dosta su grešili i jedan i drugi. Imao je Krajinović veliku priliku da produži duel protiv favorizovanog Grka.

Krajinović je sigurnije ušao u meč dan ranije, prvi je napravio brejk, ali se Grk vratio i prvi stigao do vođstva 1:0 u setovima.

Drugi deo igre obeležilo je daleko bolje i sigurnije izdanje Cicipasa, koji je za 37 minuta igre uspeo da duplira prednost.

Meč je prekinut pri rezultatu 5:3 u trećem setu, Grk jeste prvi napravio brejk, ali je Srbin vratio i napravio još jedan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U nastavku duela u subotu Krajinović je najpre odlično odigrao ostatak trećeg seta i u taj-brejku smanjio na 2:1 u setovima. U četvrtom setu je Filip imao brejk prednosti, ali nije uspeo da odservira dobro u momentu kada je vodio 5:4 i kada je servirao za set i izjednačenje 2:2. Bio je to najlošiji gem Krajinovića u meču pa se išlo u taj-brejk. 

U taj-brejku četvrog seta nije iskoristio meč loptu, a prethodno je pri rezutatu 5:4 servirao za isto, ali tada je ruka zadrhtala, pa nije uspeo da osvoji nijedan poen.

Cicipas će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela Vavrinka – Dimitrov, gde Švajcarac vodi sa 2-0 setovima u meču koji je takođe prekinut zbog mraka u petak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading