ŠOK: Nole mora na operaciju!

Autor:

Sport

10.09.2019

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako piše jedan novinar Njujork Tajmsa Novak Đoković bi mogao da bude odsustan sa terena duži vremenski period jer je povreda levog ramena ozbiljnija nego što se mislilo i zahteva operaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Na ovogodišnjem US Openu, Novak Đoković je odustao u osmini finala kada je predao meč u toku trećeg seta Stenu Vavrinki.

Srpski teniser je neko vreme imao problem sa levim ramenom i povreda se pojavila još pre US Opena i prvi put je bila vidljiva tokom Mastersa u Sinsintiju.

Novinar Njujork Tajmsa Kristofer Kleri kaže da je ova povreda mnogo teža i da je moguće da je pred Đokovićem duža pauza.

- Nole bi mogao da odsustvuje duže vreme ako bude operacije ili ako njegova povreda zahteva odmor -  prenosi Kleri.

Inače, Novak Đoković je trenutno u Švajcarskoj gde u jednoj klinici leči povređeno rame, a moguće je da je operacija neizbežna navodi novinar Njujork Tajmsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak je inače rekao da očekuje da se vrati na teren do kraja sezone, a trebalo bi da nastupi na turnirima u Tokiju, Šangaju, Parizu, Masters Kupu i u Dejvis kupu. Rafael Nadal koji je u nedelju osvojio novi US Open zaostaje za Đokovićem sada 640 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading