Nije samo Federer ispalio Nadala!

Autor:

Sport

20.10.2019

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni španski teniser Rafael Nadal oženio je u subotu svoju dugogodišnju partnerku Mari Pereljo. Svoj dolazak otkazali su Kristijano Ronaldo, Po Gasol i Rodžer Federer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Rafael Nadal

Imanje vredno 125 miliona evra Nadalu je pružilo željenu privatnost, a većina gostiju morala je da ostavi svoje mobilne telefone na ulazu. Venčanju su prisustvovali nekadašnji španski kralj Huan Karlos, kao i brojni teniseri poput Felisijana Lopeza, Marka Lopeza i David Ferera.

Na spisku zvanica bili su i Kristijano Ronaldo, Po Gasol, koji zajedno sa Nadalom vode jedan restoran. Njih dvojica nisu mogli da prisustvuju zbog predstojećih mečeva. Pozvan je bio i Rodžer Federer, ali je primat dao pripremama za turnir u Bazelu.

Nadal i dve godine mlađa Pereljo zajedno su 14 godina. Mari se prvi put u javnosti pojavila 2005, kada je popularni Rafa zabeležio svoju prvu pobedu na Rolan Garosu. Kao i Nadal, rođena je u Manakoru i pohađala je školu sa njegovom sestrom Maribel.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading