ĐOKOVIĆ ŠMEKERSKI ČESTITAO OSMI MART: "Poljubac za moju ženu" (VIDEO)

Autor:

Sport

08.03.2024

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduvek je umeo sa ženama.

ĐOKOVIĆ ŠMEKERSKI ČESTITAO OSMI MART: "Poljubac za moju ženu" (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram/djokernole

Novak Đoković

Osmi mart - dan žena

Danas je poseban datum za sve žene pri kom se proslavlja radost koju donose svetu i muškarcima na planeti, te je prikladno adekvatno se odužiti damama. Novak Đoković, kao i uvek šmekerski, nije zaboravio da to uradi za svoju ženu danas, pa je iz dalekog Indijan Velsa poslao poruku supruzi Jeleni. Tačnije, to je bio poljubac uz opis: "Jedan poljubac za moju ženu".

Nema sumnje da je njihova ljubavna priča jedna od lepših, a Novak pored vrednog truda, rada i spremanja u Americi nađe vremena za svoju ženu, kao što je uvek i slučaj. Nedavno je takođe dao izjavu pre početka turnira.

Novak Đoković - Šampion i Romantičar


Osim što je jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak je pokazao da je i veliki šmeker. Njegova sposobnost da balansira između sportske strasti i porodičnih vrednosti čini ga još simpatičnijim u očima javnosti. Njegova otvorenost i iskrenost su ono što ga izdvaja od drugih sportista i čini ga inspiracijom mnogima širom sveta.

Ljubav Prema Supruzi i Porodici

Očigledno je da je Novak veoma posvećen supruzi Jeleni i njihovoj porodici. Ovaj gest javne deklaracije ljubavi samo je jedan od primera kako Novak ne propušta priliku da pokaže svoju nežnu stranu. Njegova podrška porodici i otvorenost prema javnosti čine ga omiljenim kako među obožavaocima tenisa, tako i među onima koji cene porodične vrednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading