ALKARAZ "PECNUO" NOVAKA! Španac ostavio PORUKU Đokoviću na kameri i "ZAPALIO" društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Sport

11.03.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Karlitos" rutinski izborio plasman u treće kolo Mastersa u Indijan Velsu.

ALKARAZ "PECNUO" NOVAKA! Španac ostavio PORUKU Đokoviću na kameri i "ZAPALIO" društvene mreže! (FOTO)

Foto: printscreen/Instagram/Djoker Nole

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Španski as i drugi teniser sveta Karlos Alkaraz je ubedljivo pobedio Feliksa Ože Alijasima iz Kanade u trećem kolu Mastersa Indijan Vels, a posle meča je "zagolicao" maštu svih navijača "kriptovanom" porukom, gde je napisao "N vidimo se uskoro".

"Karlitosova" poruka naterala je čitav teniski svet da se zapita šta je Špancu značilo to što je napisao na kameri i kome je zapravo upućeno.

Veliki broj Alkarazovih fanova je odmah pomislilo da se radi o poruci poslatoj najboljem svih vremena Novaku Đokoviću, pojedini su bili ubeđenja da je poruka za Rafaela Nadala, dok su ga drugi povezali i sa Janikom Sinerom iz Italije.

Branilac titule u Indijan Velsu je nastavio da intrigira javnost, jer je nastavio i na društvenim mrežama da piše poruke samo sa slovom "N" i emotikonima, gde očima najavljuje nešto.

Foto: www.profimedia.rs

 

Konačno rešenje ovog rebusa mogao bi da bude pehar, jer ukoliko se prisetimo fotografije od pre godinu dana kada je osvojio trofej u "kalifornijskoj pustinji", koji liči na slovo N, dolazi se do zaključka da je možda mislio na odbranu titule.

Podsetimo, "Karlitos" brani pobednički pehar na nezvaničnom "petom Grend slemu", pošto je prošle godine u finalu pregazio Danila Medvedeva iz Rusije rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:2).

Pogledajte poruke na kameri, koje je ostavio posle meča sa Kanađaninom:

Republika

Foto: Printscreen/Twiter/The Tennis Letter

 

 

Foto: Printscreen/Twiter/The Tennis Letter

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading