LOKALNI NOVAKOV MRZITELJ PONOVO U AKCIJI: Evo šta je rekao o rastanku Đokovića i Ivaniševića!

Autor:

Sport

29.03.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako postaje smešan.

LOKALNI NOVAKOV MRZITELJ PONOVO U AKCIJI: Evo šta je rekao o rastanku Đokovića i Ivaniševića!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ben Rotenberg o Novakovoj trenerskoj situaciji: Da li Đoković zaista luta?

Nedavni raskid saradnje između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića izazvao je mnogo pažnje u teniskom svetu. Nakon ove vesti, Novak je otkrio da još uvek nije pronašao zamenu za dugogodišnjeg trenera.

Kao i uvek, sebi je za pravo dao da komentariše situaciju lokalni Noletov mrzitelj Ben Rotenberg, poznati kritičar Đokovića, koji je objavio novi post na društvenim mrežama.



- Đoković, obično tako samouveren, ovde zvuči kao da luta, napisao je Rotenberg.

Novakova potraga za savršenim trenerom

Rotenberg je poznat po svojim reakcijama na svaki potez svetskog broja jedan, a Novak Đoković, najbolji teniser sveta, otkrio je da još uvek nije siguran koga bi želeo da angažuje kao svog novog trenera. Istakao je da je imao trenere od malih nogu i da sada pokušava da oseti šta mu najviše prija.

Reakcije javnosti na Novakovu izjavu

Mnogi fanovi su izrazili svoje mišljenje o tome da li je ovo samo privremena situacija ili bi mogla da utiče na Novakovu formu u narednim takmičenjima. Takođe, mnogi su istakli da je ovo prilika za Đokovića da pokaže svoju sposobnost prilagođavanja novim okolnostima i da pronađe novog savršenog trenera koji će mu pomoći da nastavi svoj uspešan put na teniskim terenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading