ĐOKOVIĆI SIJAJU U MADRIDU: Novak i Jelena sinonim za eleganciju!

Autor:

Sport

22.04.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševljenje svih kada su videli srpski par.

ĐOKOVIĆI SIJAJU U MADRIDU: Novak i Jelena sinonim za eleganciju!

Foto: www.profimedia.rs

Večeras je u Madridu zakazana ceremonija povodom dodele Laureus nagrada, a glavni favorit za osvajanje titule sportiste godine kod muškaraca je Novak Đoković. Po dolasku sa suprugom Jelenom, atmosfera je eksplodirala od uzbuđenja, dok su španski fanovi tražili autograme i slike sa najboljim teniserom u istoriji.

Foto: www.profimedia.rs

 

Čim su se pojavili na crvenom tepihu, strastveni navijači su iskazali svoje oduševljenje, stvarajući pravu euforiju u španskoj prestonici. Novak i Jelena su sa osmehom ispunjavali želje svojih fanova, nakon čega su sa elegancijom pozirali fotografima na ovom prestižnom događaju. Njihov sjaj i harizma su bili neosporni, a Novak je nosio klasičan smoking dok je Jelena zablistala u dugačkoj crnoj haljini.

 

 

Sada ostaje da vidimo ko će na kraju biti laureat ove prestižne nagrade. Novak Đoković svakako ulazi u ovu ceremoniju kao jedan od glavnih kandidata za ovu laskavu titulu i nadmašiti Rodžera Federera. Nole se definitvno smatra najboljim sportistom svih vremena, a to dokazuje iz godine u godinu.

Đoković je još jednom pokazao svoju izuzetnu popularnost i uticaj, a ova dodela Laureus nagrada svakako će ostati upamćena kao još jedan spektakularan trenutak u karijeri ovog vrhunskog sportiste. Podsetimo, Novak je odustao do učešća turnira u Madridu zbog povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading