Počela je potera: Đoković jači od svih problema! Naredni rival po prvi put veliki Noletov prijatelj!

Autor:

Sport

30.10.2018

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je počeo pohod na prvo mesto pošto je savladao Žoaa Souzu u drugom kolu Mastersa u Parizu rezultatom 7:5, 6:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković krenuo u pohod na prvo mesto!

Nije sve išlo glatko kao što smo se nadali. Posle nekoliko udaraca činilo se da će srpski teniser brzo uspeti da se izbori sa Portugalcem, ali mučio se drugi reket sveta.

Novak jeste već u četvrtom gemu uspeo da ugrabi brejk, međutim on mu nije doneo psihološku prednost jer je Souza ubzo uzvratio. Počeo je Portugalac da igra agresivnije stigao je do izjednačenja, a potom i poveo. Nekako je Đoković sjajnim izborom udaraca uspeo prvo da spase set, a onda i da ga reši u svoju korist 7:5.

Ono što nije ulivalo sigurnost u Novakov trijumf je bilo to što nije dobro izgledao na terenu, na pauzi između setova je popio tabletu, a njegov izraz lica nije obećavao, ali ispostavilo se da nema raloga za brigu jer je uzteo stvari u svoje ruke u drugom setu.

Furiozno je krenuo Nole, iako je odavao utisak da nešto nije u redu, odmah na startu drugog seta je uspeo da osvoji brejk, pa još jedan. Novak ekspresno stiže do drugog seta, samo jedan gem je dozvolio protivniku i posle sat i po vremena uspeva srpski teniser da reši ovaj meč u svoju korist.

Srpski teniser će se u narednom kolu boriti protiv svog velikog prijatelja Damira Džuhmura koji je trenutno 52. teniser sveta, a sa kojim se do sada nije sastajao.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading