ZLOSTAVLJANJE U NOVOM TRAVNIKU: Nakon što se devojčica ubila, javila se majka čiji sin trpi vršnjačko nasilje u istom razredu

Autor: blic.rs, Republika

Svet

20.05.2020

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ispovesti roditelja čija se 13-godišnja devojčica zbog vršnjačkog nasilja ubila skokom sa osmog sprata solitera u centru Novog Travnika, javila se majka Sanita Dinčić, čiji je sin Damir pohađao isti razred.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Damir, kaže njegova majka, ima isti problem koji je imala i Medina, prenosi Srpskainfo.

– Guranje ozbiljnih problema pod tepih, podrška nasilnom ponašanju uvek istim problematičnim učenicima, muka mi je od fraze "sve je to dečije", a to sam čula i videla bar 100 puta u toj školi – rekla je Dinčićeva.

Sve dok se o problemima ćuti, kaže, i dok se štite nasilnici biće tako.

– Nažalost se dogodilo nešto najstrašnije što se moglo dogoditi nekome, odgovorni koji su trebali poduzeti nešto po pitanju vrlo ozbiljnog problema koji je Medina imala, a koji ima i moje i mnoga druga deca, ćute o tome. Dok god ćutimo o tome, dok odgovorni štite nasilnike događaće nam se ove stvari. Zaustavimo nasilje i tražimo da odgovaraju odgovorni da se, ne daj Bože, nikome ne bi ponovilo – rekla je Dinčićeva za Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading