PLENKOVIĆU, ISTINA BOLI!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

04.08.2018

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je u Kninu da 23 godine nakon operacije "Oluja" Hrvatska šalje Srbiji i srpskoj manjini poruke istine, saradnje i mira. Međutim, premijer Hrvatske izgleda da nije svestan koliko istina boli, a nadamo se da će svet istu videti!

RepublikaFoto: Tanjug
Andrej Plenković ne može da se pomiri sa činjenicom da su Hrvati naneli Srbiji zlo kakvo se ne zaboravlja

On je dodao da Hrvatska želi i istinu o velikosrpskoj agresiji.

- Mi smo poslali brojne poruke u zadnje dve godine Srbiji u kojima želimo saradnju i mir, ali želimo i istinu. Za sve nas je nesumnjivo da je veliku agresiju izvršio Slobodan Milošević i velikosrpski režim na hrvatskoj teritoriji. Želimo da se srpska manjina u Hrvatskoj dobro oseća i radimo na tome stalno, stoga šaljemo poruke istine, saradnje i mira - izjavio je hrvatski premijer u razgovoru za HRT. 


Razgovor je inače vođen ispred kninske tvrđave gde se večeras održava prijem za ratne komandante iz hrvatskog Domovinskog rata. 

"Došli smo u Knin da odamo počast. Oluja je najveća vojna pobeda u istoriji Hrvatske, u samo četiri dana oslobođeno je tri četvrtine okupiranog područja Republike Hrvatske", rekao je Plenković, posebno istakavši ulogu hrvatskih generala Mladena Markača i Ante Gotovine koji su večeras odlikovani najvećim hrvatskim odlikovanjima, prenela je Hina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

05.08.2018 07:11

Gospodo Srbi najveća istina je da ste vi rat poćeli a i da ste ga izgubili i vi to nikada nećete preboljeti. Ta istina če vas proganjati vjekovima!