''BORIM SE PROTIV ZLIH LJUDI''! Tramp poručio: Nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije ovoliko bio OPTUŽIVAN i izložen pritisku!

Autor:

Svet

14.03.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp je naveo da je tokom svog mandata bio izložen neprestanim kritikama i pravnim procesima.

''BORIM SE PROTIV ZLIH LJUDI''! Tramp poručio: Nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije ovoliko bio OPTUŽIVAN i izložen pritisku!

Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je tokom svog mandata bio meta neprestanih kritika, pravnih procesa i pokušaja opoziva, tvrdeći da nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike nije bio izložen sličnom pritisku.

Tramp je istakao da su se još dva predsednika - Endrju Džekson i Abraham Linkoln - suočila sa velikim kritikama, pri čemu je naveo da je Linkoln ubijen.


Tramp je naglasio da su optužbe poput "Rusija, Rusija, Rusija" i "Ukrajina, Ukrajina, Ukrajina" bile prema njemu neosnovane, nazivajući ih prevarom. Takođe je istakao da je suočen sa više optužbi i da mu je naloženo da plati kazne u vrednosti stotina miliona dolara, na šta je uložio žalbe, prenosi Vašington Tajms.

Optužbe i pravni procesi

Tokom svog mandata, Tramp se suočio sa dva opoziva u Predstavničkom domu, ali ne i u Senatu. Njemu je naloženo da plati kazne u vrednosti stotina miliona dolara, na šta je uložio žalbe, ističući da se bori protiv "nekih veoma zlih ljudi", prenosi Tanjug.


Tramp je istakao da su ga optužbe poput "Rusija, Rusija, Rusija" i "Ukrajina, Ukrajina, Ukrajina" dovele do neprestanih pravnih procesa, nazivajući ih prevarom.

Trampova borba protiv "zlih ljudi"

Bivši predsednik SAD je naglasio da se bori protiv "nekih veoma zlih ljudi", ističući da su ga neprestani pravni procesi doveli do više optužbi i kazni u vrednosti stotina miliona dolara.

Tramp je naveo da je tokom svog mandata bio izložen neprestanim kritikama i pravnim procesima, tvrdeći da je bio na udaru kao nijedan drugi predsednik u istoriji Amerike, osim možda Endrju Džeksona i Abrahama Linkolna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading