NEVIĐENI SKANDAL: Ovaj član kraljevske porodice je pobornik Donalda Trampa?!

Autor: b92.net

Svet

21.06.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Megan Markl dao je ekskluzivan intervju u najgledanijoj emisiji u Velikoj Britaniji i otkrio mnoge tajne svoje ćerke. Naime, iako je izbio skandal jer je Tomas Markl uzeo novac za intervju on je rekao i da Megan očajnički želi da bude majka, kao i da nikad nije upoznao zeta Harija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krajevska porodica

Tomas je otkrio ono što nikako nije smeo - političke stavove princa Harija. 

Njih dvojica su pričali telefonom, i to nekoliko puta. 

 - Sa Harijem sam razgovarao o politici. Rekao sam mu da mi se ne sviđa Donald Tramp, a on mi je rekao da će mu dati još jednu priliku. Razgovarali smo i o Bregzitu, Hari je otvoren prema tome -  rekao je Markl. 

Naime, članovima britanske kraljevske porodice strogo je zabranjeno da javno iznose političke stavove. Do sada nije bilo moguće da se stav bilo kog člana kraljevske porodice o Bregzitu, ali je Markl "pomogao" da javnost shvati da ga princ Hari podržava. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Tražio je ruku moje ćerke preko telefona. Rekao sam da mora da mi obeća da nikada neće dići ruku na nju. Kad je to uradio, dao sam mu dozvolu -  rekao je Markl. 


Voditelj je konstovao da bi svaki otac bio oduševljen da mu se ćerka uda za princa, a onda je tata rekao nešto očaravajuće: 

"Moja ćerka je princeza od rođenja i ona je nagrada za princa"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading