Vesna Pešić ponizila Đilasa i ekipu: Mogu Tadiću samo da se "sagnu"

Autor:

Vesti

27.05.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sociolog i bivša političarka Vesna Pešić, jednom rečenicom pokopala je Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića na svom tviter profilu.

RepublikaFoto: youtube.com/Televizija Šabac
Vesna Pešić

Internet "rat" ne tinja. U opoziciji pravo rasulo, jedni bojkotuju izbore a drugi su se pak odlčili da na iste i izađu, pa šta im Bog da.

Jeste da od Boga ne zavisi u ovom slučaju, već od glasača no nema veze. Ali možda bi opoziciona struktura na čelu sa Draganom Đilasom i Boškom Obradovićem mogla da razmotri savet koji im je na svom tviter nalogu dala nekadašnja političarka Vesna Pešić.  A u kom glasi: 

- Još uvek, posle toliko godina Boris Tadić za sve njih tata za politiku. Ovi lideri SzS nisu mu ni do kolena. Naravno da su potrebne pobede, naravno trebalo izaći na lokalne izbore, ali ko da drvetu govoriš - napisala je Pešić na svom profiluFoto: twitter.com/printscreen/vestomaTomy

Tvit Vesne Pešić

Ona po svemu sudeći ne podržava odluku da se izbori bojkotuju, što je javno i pokazala time, kako otvoreno podržava stav nekadašnjeg predsednika Borisa Tadića koga smatra političarem "parekselans" u odnosu na pogubljeni trio Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović. I tako dok jedan plače, drugi lažno morališe, a treći navodno gladuje i na taj način pokušavaju da se dočepaju fotelje. Njihovi nekadašnji saradnici, mudro razmišljaju i donose odluke.RepublikaFoto: youtube.com/N1

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading