SUPRUGA VLADA DIVCA O NAPADU NA CECINU KUĆU: Samo da ne bude da sam opet PLATILA NEKOG da vozi moj "kantrimen"!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati napadači juče ujutru su sa dva automobila marke "mini kuper" i jednim karavanom pokušali da upadnu u kuću Cece Ražnatović, a ovim povodom oglasila se i Snežana Divac koja je svojim tvitovima uzburkala javnost.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Snežana i Vlade Divac

Budući da je supruga Vlada Divca vlasnica automobila marke "mini kuper", ona je tvitovima aludirala na slučaj "kantrimen" - saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao Luka Jovanović na Brankovom mostu 25. jula 2014. godine, sa kojom je ona u medijima dovođena u vezu.

- Samo da se ovi istraživački novinari sada opet ne prebace na to što ja imam minija, pa da ne bude da sam platila nekoga da se zakuca u Cecinu kuću - napisala je Snežana na Tviteru.

Ona se zatim nadovezala na ovu objavu i dodala:

- Mislim ima tu elemenata. Opet sam pobegla za Ameriku, hvalila Karleušin koncert, i Vladi povišen pritisak - bila je ironična Snežana, aludirajući na ranija pisanja u medijima i to što su Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša u sukobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading