"Uvek sam za izbore jer je to pravi način da se vidi koga Srbija podržava"

Autor: Tanjug

Vesti

27.03.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održavanje vanrednih izbora je pravi način da se vidi koga Srbija podržava, da li razvijenu i evropsku Srbiju ili nasilje i izolaciju, poručila je danas potpredsednica vlade i funkcionerska SNS Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

Ona je odgovarajući na pitanje novinara da li će biti vanrednih izbora rekla da bi građani na izborima imali priliku da kažu kakvu Srbiju žele.

- Uvek sam i od početka bila za izbore. Drago mi je da smo na Predsedništvu SNS razgovarali o mogućnosti održavanja vanrednih parlamentarnih izbora. Predsednik je jedini bio uzdržan, a mi smo svi bili za - rekla je Mihajlović.

Kako je rekla, izbori su jedan od pravih načina da se tačno i jasno vidi šta ko u Srbiji radi i kako ko vidi Srbiju u budućnosti.

- Imate sa jedne strane ljude koji onim što rade, pre svega mislim na Boška Obradovića, čine vrstu nasilja i agresije i gde postoji želja da se na drugi način dođe na vlast umesto na jedini pravi i demoktratski način, a to su izbori. Sa druge strane smo mi, koji smatramo da je nasilje nedopustivo i koji smo za nultu toleranciju prema nasilju. Mi hoćemo jednu razvijenu Srbiju - naglasila je Mihajlović.

Navela je da je Boško Obradović za izolaciju Srbije i protiv ulaska u EU i protiv svega za šta se država zalaže.

- Vlada i SNS smatraju da je Srbiji mesto u Evropi i da Srbija mora da razgovara sa celim svetom i da moramo da budemo u najboljim mogućim odnosima sa svima ako hoćemo da se razvijamo. Sa druge strane, imate Vuka Jeremića čiji je partner sada osuđen za korupciju i mito - navela je ona.

Mihajlović dodaje da takvi ljudi žele da dođu na vlast u Srbiji, dok je sadašnja vlast uspela da podigne budžet na noge i sada omogući ulaganja u zemlju.

Ministarka građevine je rekla da 2014. nije bio nijedan kilometar rekonrtuisanih pruga, kao ni u godinama pre, dok sada imamo 500 kilometara pruga koje su rekonstuisane i to 250 kilometara glavnih pruga i jošt toliko regionalnih.

- Mi hoćemo da pokažemo time (izborima) ko se zašta zalaže. Mi nismo za nasilje, nismo za korupciju i mito već hoćemo razvoj, mir i nenasilje - poručila je Mihajlović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading