Opasan licemer: Đilas bojkotuje Skupštinu, ali kupuje poslanike kao Karić

Autor: I. ŽIGIĆ

Vesti

27.03.2019

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas, koji stoji iza odluke dela opozicije da bojkotuje parlament i koji najavljuje bojkot izbora, pokušava da se uvuče u republičku skupštinu.

RepublikaFoto: e-stock
Marinika Tepić i Dragan Đilas

Poput Bogoljuba Karića, i Đilas bi da u parlament uđe po receptu Pokreta Snaga Srbije, koji je svojevremeno plaćao na stotine hiljada evra poslanike da pređu u njegovu stranku kako bi bez izbora ušao u parlament.

Šefica Đilasovog poslaničkog kluba biće Marinika Tepić, koja je samo u ovom skupštinskom sazivu promenila četiri partije, a koja se na protestima SZS ne odvaja od Đilasa. Uz Tepićevu, među samostalnim poslanicima naći će se nekadašnji funkcioneri i poslanici Dosta je bilo Ana Stevanović i Branislav Mihajlović, kao i Sonja Pavlović (biće zamenica šefa poslaničke grupe) i Jovan Jovanović, doskorašnji predsednik tog kluba, koji je o promenama i obavestio predsednicu Skupštine Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/A. STOJANOVIĆ
Bogoljub Karić

Zanimljivo je da je tokom prošle nedelje, kada su građani slikali džip parkiran na pešačkom prelazu tvrdeći da je reč o Đilasovom vozilu, sam lider SZS, negirajući tu informaciju, rekao da je u restoran na večeru došao sa Marinikom Tepić, koja ga je dovezla svojim automobilom.

Ovo nije nikakvo iznenađenje za Milenka Jovanova, potpredsednika Srpske napredne stranke.

- Očigledno da je Đilas navikao da sve u životu kupuje novcem, pa se tako ponaša i u politici, a to je inače odlika ljudi koji nikakav drugi kvalitet u životu osim novca nemaju. Marinika je pak posebna kategorija koja danas predstavlja simbol svega onoga protiv čega se oni deklarativno bore. To je jedna otužna priča, sa premalo kvaliteta, a previše ambicija i novca - poručio je Jovanov za Srpski telegraf.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Vivijen

27.03.2019 19:24

Ima para nema pameti, problem je u ljudima koje kupuje oni bi za pare sve uradili prodali svoje žene, a kamoli državu.

Vivijen

27.03.2019 19:25

Đilas će sve uraditi za vlast.

Lela

27.03.2019 19:27

Đilas misli da sve može da se kupi, a nije to baš tako.

milan306

27.03.2019 19:27

LICEMER BIO I OSTAO