Miloš Vučević: Protiv fašizma ćemo se boriti radom i znanjem

Autor: Tanjug

Vesti

13.04.2019

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da kampanja “Budućnost Srbije” svima nama otvara očci.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Miloš Vučević

- I sami smetnemo sa uma šta smo sve do sada uradili kao tim sa našim kapitenom Aleksandrom Vučićem - rekao je Vučević za Blic, navodeći da su u stalnom kontaktu sa građanima, pa i sam predsednik, i da je ovo samo jedan krug onog što inače radimo.

Nabrajajući mnogobrojne do sada postignuti rezultate u Novom Sadu, on ističe da nas čeka još mnogo poslova za budućnost.

- Hoćemo da ostvarimo sve ono o čemu Novosađani decenijama sanjanu: da izgradimo bar još dva mosta, modernu marinu, da se grad spusti na reke. Predsednik Vučić nam je doneo i dve nove dobre vesti:dolaze dve kompanije koje će uložiti po 50 miliona evra i zaposliti nekoliko stotina ljudi. Jedna od njih je među najvećim proizvođačima čokolade na svetu. To su samo neki neki rezultati koji garantuju budućnost - rekao je Vučević.

U Novom Sadu su u dva dana održani skupovi vlasti i opozicije, a Vučević kaže da su oni bili pokazatelji i raspoloženja građana i političke moći, ali prvenstveno pokazatelji normalnosti.

 

 

- Nijedan incident, nijedan pogažen cvet, a bilo je 38.000 ljudi - rekao je Vučević o skupu na kome je govorio predsednik Vučić, navodeći da su građani odgovorili da neće one čija je politika nasilje nad ženama, medijima, demokratijom, već da žele u budućnost, u normalnu Srbiju koji predvodi Aleksandar Vučić.

- Veče posle bilo ih je 500 na tom opozicionom skupu. Brojke su neumoljive. Ali važno je da smo osujetili njihov pokušaj da izazovu nasilje na ulicama Novog Sada - rekao je Vučević, koji je i potpredsednik SNS.

Veruje da je država jača od nasilnika i da će reagovati na svaki pokušaj nasilja, isticući da ga ne brine Ljotićevac Boško Obradović, ali da treba prst na čelo da stave oni koji ga prate, koju mu daju legitimitet kao novom lideru opozicije.

- A mi ćemo kao odgovorni političari koji od Srbije stvaraju moderno pristojno društvo nastaviti da se borimo protiv svake naznake fašizma. Borićemom se radom, znanjem, razumom... - rekao je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Boško J

14.04.2019 06:21

Fašizam u Srbiju neće nikada zaživeti.

Lela

14.04.2019 06:27

Slazem se sa Vucevicem.....

Nikoletka

14.04.2019 06:30

Kvalitetnim i kulturnim vrednostima boricemo se protiv zla nasilja,ulice i fasista.

mirko

14.04.2019 07:17

Opozicija uzalud pokusva ovim potezima samo povecava broj gradjana koji podrzavaju predsednika