Siniša Mali ponovo o svom doktoratu: Znam koliko sam napora uložio

Autor:

Vesti

22.11.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"A kako mi je? Teško mi je". Ovo je ministar finansija Siniša Mali rekao povodom Odluke komisije za profesionalnu etiku BU o njegovoj doktorskoj disertaciji.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Siniša Mali

Siniša Mali je ovo izjavio u narodnoj skupštini, gde se održava rasprava o budžetu za 2020. godinu. Povodom odluke Odbora za profesionalnu etiku on je dodao i da ne može da se pomiri sa tim da prihvati odluke političke komisije u kojoj se sve znalo unapred, te najavio dalju borbu kako bi dokazao šta je prava istina.

- Mnogo truda sam uložio tokom školovanja i teško mi je da prihvatim odluke političke komisije. Boriću se i svojim angažmanom dokazati svoje znanje. Narod je najbolji sudija, a ne političke komisije. - rekao je Mali.

Siniša Mali je naglasio da je svestan činjenice koliko je truda i rada uložio u svoje obrazovanje.

- Mnogo mi je teško zato što sam ceo život naporno radio, znam koliko sam napora uložio da budem najbolji student. Mnogo sam napora uložio i za svoje diplomske i za postdiplomske studije, jedna magistratura, druga magistratura, doktorat i onda mi je teško da prihvatim odluke političkih komisija - rekao je on.

Podsetimo, Odbor za profesionalnu etiku Beogradskog univerziteta preinačio je odluku Nastavno-naučnog veća FON-a, time je odlučeno da se Siniša Mali neakadmeski ponašao prilikom izrade doktorske disertacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
miljko

22.11.2019 18:27

Tri loša ubiše Miloša. Skupile se prodane duše da Beogradski univerzitet sruše. Kod njih ne važi pravda ni pravo, kao da ih je poslao đavo.

Odgovori 17 0
Jelenko

22.11.2019 18:54

Unapred se znala odluka po nalogu opozicije i po naredbi i parama Djilasa.

Odgovori 13 0
Ivana

22.11.2019 20:28

Narod je uz Sinisu! Nadamo se da ce se ovaj problem resiti!

Odgovori 13 0
Marija

22.11.2019 20:53

Sinisa je svoj doktorat potvrdio svojim radom i to mogu mnogi da mu samo pozavide.