SKANDAL! Uperena puška u predsednika: "Sve na svetu bi ološ dao da stoji iza ove puške"

Autor:

Vesti

27.11.2019

15:43 >> 16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslovna strana novog izdanja nedeljnika prikazuje pušku koja je uperena u predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Foto: Twitter.com/NIN
Naslovna strana novog broja nedeljnika NIN

Ovakva naslovna strana izazvala je revolt podjednako i među pristalicama SNS, kao i među pristalicama opozicije. Komentari upozoravaju na to da je slika u najmanju ruku skandalozna, a tokođe postoje i pozivi ovoj redakciji da "broj povuče i da se spasi bruke".

Povodom ovog skandala na Tviteru se oglasio i Milenko Jovanov koji nije krio da je ljut zbog ovakve naslovne strane.

- Sve na svetu bi ološ dao da je u prilici da stoji iza puške čija cev je uperena u Vučića. Lično bi to pušku držalo. Lično bi obarač povuklo... I to novinari?! Ološ, bre, poremećeni, kakvi novinari... - Napsao je Jovanov.

Predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić kaže da nije tajna da se priželjkuje upravo to što je na naslovnoj strani. 

- Tome bi se najviše obradovali. Nije tajna da priželjkuju ono sto tom naslovnom stranom pokazuju. Razočarani činjenicom da je predsednik zdravstvene tegobe prebrodio, okreću su prvobitnom planu, a to je pozivanje na fizičku eliminaciju Vučića - kaže Glišić. 

Na društvenoj mreži Facebook oglasio se i novinar Jakša Šćekić. On je u svom postu upozorio da kada može mobilni u lice, zavitlavanje, onda su ovakve scene u medijskoj sferi neminovne.

Na naslovnu stranu sutrašnjeg NIN-a reagovao je i šef poslaničke grupe SNS-a u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović. On je ocenio da ovakva medijska propaganda liči na postupke koje je sprovodio Gebels.

- Kao iz vremena Gebelsa. Uništiti Srbiju i RS. Ako to dopustimo, šta ćemo mi Srbi? - upitao se Aleksandar Martinović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Martinović

Martinović je izjavio i da je jasno ko šalje ovakve poruke.

- Ovo je jasna poruka onih koji stoje iza Dragana Ðilasa, Boška Obradovića, Marinike Tepić, svih njih koji danima i nedeljama vode kampanju protiv Aleksandra Vučića, protiv Nebojše Stefanovića, protiv naše namenske industrije, protiv naše vojske i naše države. Ovo je poziv na ubistvo - rekao je Martinović.

Takođe, on je dodao da u medijskoj sferi postoji anarhija jer svaki novinar misli da može da poziva na ubistvo predsednika Srbije. Istovremeno, Martinović je naglasio da se SNS nikada neće na ovaj način obračunavati sa političkim protivnicima, već da će ih uvek pobeđivati na izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Bojana

27.11.2019 16:00

Boze sacuvaj sta sve ne izmisljaju...

Teodor Milanovic

27.11.2019 16:18

Strašna je konfuzija u glavama protivnika našeg predsednika Aleksandra Vučića. Ovo je strašno, ovakva otvorena provokacija ne priliči politici 21. veka. Svi protivnici politike SNS-a su previse pogubljeni u svojoj nemoći.

mila

27.11.2019 16:25

Све на свету би олош дао да је у прилици да стоји иза пушке чија цев је уперена у Вучића.

Pedja

27.11.2019 16:35

Svako normalan zgrozen je ovakvom fotografijom,i gle cuda nema jos nikoga iz NUNSA i UMSA da se oglasi.Za njih je ovo normalno..