VUČIĆU PRETE UBISTVOM: Nova naslovna strana sa uperenom puškom ka predsedniku Srbije

Autor:

Vesti

29.11.2019

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atak na predsednika Srbije se ne smiruje. Nakon skandalozne naslovne strane nedeljnika NIN, dnevni list Danas je na svojoj naslovnoj strani objavio karikaturu sa istovetnim sadržajem.

Foto: twitter.com/Dnevni list Danas
Naslovna strana dnevnog lista Danas

Ni ova naslovna strana nije prošla bez reakcije javnosti. S obzirom na to da se ovaj skandal ponavlja, više ne može da se govori o slučajnosti već o tendenciji da se pošalje opasna politička poruka.

Zato Milenko Jovanov nije krivo svoje negodovanje povodom nove naslovne strane. On se na društvenoj mreži Tviter direktno obratio onima koji kreiraju ovakav sadržaj sa rečima "Alo bre monstrumi", i dodao:

- Shvatili smo da je Đilasov cilj i opsesija, koju revnosno prenose svi njegovi mediji, kako ubiti Vučića, ali nema potrebe da nas baš svakog dana na to iznova podsećate - napisao je Jovanov.

 

 

Potpredsednica glavnog odbora SNS-a Marija Obradović je u svojoj reakciji na društvenim mrežama upozorila da ovo ponavljanje jedne te iste političke poruke govori da Dragan Đilas neće stati dok ne završi svoj posao.

- Znaci, Djilas NECE stati dok ne zavrsi posao? Jasno je sta je glavna poruka Djilasovih medija - Kako ubiti AV - napisala je ona.

 

 

Podsetimo, nakon naslovne strane nedeljnika NIN na kojoj je u predsednika Srbije uperena snajperska puška, broj je povučen iz prodaje nakon pritiska javnosti. Kako će postupiti list Danas, ostaje da se vidi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Ivana

29.11.2019 22:07

Ovakvim postupcima opozicija sigurno nece privuci glasace. Politika treba da bude usmerena ka boljem zivotu naroda, a ne nasilje da gledamo i u zutoj stampi.

Odgovori 10 2
Helena

29.11.2019 22:09

Opet pretnje predsedniku Vucicu, zaista ovo vise nema nikakavog smisla.

Petar Bojovic

29.11.2019 22:37

Ovakve pretnje i nasilje se ne smeju tolerisati. Svi koji prete ubistvom moraju odgovarati pred zakonom zbog toga.

Milica

30.11.2019 08:24

Da li list Danas shvata koliko je skandalozna njegova naslovna strana na kojoj prenosi Đilasovu želju poziva na atentat na Vučića a sve iz razloga što opozicija zna da Vučića nikada neće moći da pobedi na izborima.