Mihajlović: Jeremić želi Srbiju po modelu "ili ja, ili niko"

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.01.2020

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović poručila je danas predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću da su izbori na proleće jedini demokratski i najmerodavniji način da se proveri kolika je njegova podrška kod građana, a kolika SNS.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Vuk Jeremić

Ona je na taj način reagovala na izjavu Jeremića koji je kazao da je glasanje na proleće direktno glasanje "za Vučića, bez obzira na to šta na glasačkom listiću zaokružili ili nacrtali".

- Pošto Vuk Jeremić izražava sumnju u podršku građana SNS-u, postoji samo jedan demokratski i najmerodavniji način da Jeremić proveri kolika je njegova podrška kod građana, a kolika naše stranke i Aleksandra Vučića - da izađe na redovne parlamentarne izbore ovog proleća - navedeno je u saopštenju Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima, sve ostalo su Jeremićeva "naklapanja, po pravilu neistinita", kojima, kako navodi, pokušava da zabašuri osnovnu činjenicu, a to je da se "opozicija okupljena u Savezu za Srbiju plaši izbora i ocene građana, jer znaju da će ponovo biti poraženi”.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

Ona kaže da je za Jeremića, nekadašnjeg rekordera po broju gostovanja na Javnom servisu kada je bio na vlasti, mnogo važnije od podrške građana pokušaj uređivanja medija koji bi, kako Jeremić smatra, samo njegova promišljanja trebalo da objavlluju.

- To jednoumlje ni on sam ne krije kad kaže da ''svima postane jasno da je glasanje na proleće direktno glasanje za Vučića, bez obzira na to šta su na glasačkom listiću zaokružili ili nacrtali''. ''Ja ili niko!'' - to je Srbija koju želi Vuk Jeremić. Ali, na sreću, Srbija takva više neće biti! - ističe Mihajlovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading