(FOTO) Stefanović sa Draganom Lukačem: Zadati još snažniji udarac kriminalnim grupama!

Autor: Republika

Vesti

21.02.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se danas u Beogradu sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganom Lukačem.

Foto: MUP Srbije
Dragan Lukač i Nebojša Stefanović

Dvojica ministara su se saglasila da se mora zadati još snažniji udarac kriminalnim grupama na prostoru Republike Srbije i Republike Srpske, kako bi se dodatno povećala bezbednost građana na ovim prostorima.

Oni su razgovarali o dodatnim merama koje će dve policije preduzeti u narednom periodu u borbi protiv organizovanog kriminala, pre svega u suzbijanju narko-trafikinga.

Stefanović i Lukač su dosadašnju saradnju dva ministarstva unutrašnjih poslova ocenili kao odličnu, a posebno su se osvrnuli na brzu i konkretnu razmenu informacija koja je dovela do hapšenja kriminalaca koji su izvršili brojna krivična dela i u Srbiji i u Republici Srpskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Goran

21.02.2020 13:30

Borba protiv kriminala je sastavni deo rada naše policije koja je veoma uspešna u tome. Dobri rezultati govore tome u prilog.

DejanM

21.02.2020 13:34

Ovo je veoma važna saradnja između Srbije i Republike Srpske. Ponosan sam na ovu saradnju. Borba protiv kriminala je sve jača.

Drago

21.02.2020 13:35

Saradnja nase 2 policije puno ce pomoci da se zada jos veci udarac kriminalnim grupama.

Lola

21.02.2020 13:41

Za kriminal nema pardona. Mora im se stati za vrat