VESELJI PROZIVA VUČIĆA: Ne morate da čitate 500,600 stranica, samo kosovski ustav JEDNOM!

Autor: Tanjug

Vesti

08.07.2018

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik kosovskog parlamenta i lider vladajućeg DPK, Kadri Veselji, smatra da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne treba da čita dnevno 500-600 stranica tajnih dokumenata o Kosovu, već da je potrebno, kako kaže, da pročita kosovski ustav, da bi shvatio realnost.

RepublikaFoto: youtube.com/Ermal Mamaqi
Kadri Veselji

- Tu se govori o konkretnoj stvarnosti, nezavisnoj i suverenoj državi, koja poštuje u celosti ljudska prava i prava zajednice, a u cilju evropskih integracija podržava demokratske civilizacije i pravilan tok razvoja istorije - rekao je Veselji za Expreš.

Veselji smata da bi čitanje kosovskog ustava, predsednika Vučića poštedelo napora i dalo mu mogućnost da se, kako kaže, bavi stvarnim problemima Srba koji žive u Srbiji.

- Nema potrebe da čitate 500 stranica dnevnih izveštaja u vezi sa Kosovom, dovoljno je da jednom pročitate kosovski ustav - kaže Veselji.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Vučić je ranije danas novinarima u Beogradu rekao da se Kosovom bavi na dnevnom nivou, da dnevno čita između 500 i 600 strana dokumenata, što tajnih, što javnih, i da će pred narod izaći sa predlogom kad bude znao šta je maksimum koji možemo da dobijemo.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Vesna

08.07.2018 21:21

Nebitno sta pise u vasem ustavu Kosovo i Metohija so po Ustavu deo Srbije a Srbi u svojoj pokrajni zive u logorima, i t bukvalno. Toliko o pravima i demokratiji, sto vi ne postujete Ustav drzave na cijoj teritoriji zivite, bando lopovska.

Bastilja

08.07.2018 22:23

Stvarno toliko ima nepismenih ljudi u Srbiji koji sede u vlasti u Prištini, kojima je mnogo pročitati 500-600 strana jer sami ne znaju da čitaju.

Srba

08.07.2018 23:02

Ma nemojte a ko je pisao taj ustav lopovi i prevaranti ili mozda dileri droge,kakav more ustav lazna drzava lazan i ustav.

Urke

09.07.2018 00:00

Veselji, da li se potpisujes palcem ili ...