LIDER SRS PRIČA KAKO JE IZBEGAO SMRT - Šešelj: Hteli su da me ubiju TABLETOM!

Autor: M. S.

Vesti

06.10.2018

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Šešelj tvrdi da je izbegao smrt u Hagu. Lider SRS, koji je u Sheveningenu proveo punih 11 godina, navodi da je osoblje tog zatvora u jednom trenutku pokušalo da mu u okviru redovne terapije koju je koristio podvali sumnjivu, misterioznu tabletu. Srećom, kaže, odbio je da je proguta.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vojislav Šešelj

- Imao sam redovnu terapiju. Stražari su nam delili lekove, sve je bilo normalno dok mi jedan od njih nije doneo neku ogromnu pilulu, koju do tada nisam pio i znam da mi nije bila prepisana. Odbio sam da to stavim u usta i onda sam počeo da galamim i tražim nadležnu medicinsku sestru iz ambulante - priseća se Šešelj nemilog događaja.

Šef radikala kaže da nikada nije saznao kakva je to bila pilula i odakle je stigla.

Dok je bio u Hagu, stražar mu doneo čudnu pilulu, koju je odbio da popije

- Rekli su samo da je u pitanju greška. Čudno je što je sestra koja je tog dana bila nadležna u ambulanti nestala, odmah su je sklonili - kaže Šešelj za Srpski telegraf.

On je odmah posumnjao da žele da ga ubiju lekovima kao Slobodana Miloševića i bio je na oprezu.

- Kod Slobe su pronašli tragove teških antibiotika, koji se koriste za tuberkolozu i lepru, kojima se suzbija dejstvo lekova za srce. Navodno je umro od srčanog udara. Ko zna šta su kod mene hteli da izazovu - rekao je Šešelj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading