Lukas se oglasio: Neko atakuje na moju karijeru!

Autor: N. M.

Zabava

24.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas odlučio je da odgovori na brojne napade da je ukrao muziku za njegovu najnoviju numeru "Veran".

RepublikaFoto: youtube.com/novojutro
Aca Lukas

Pevač je na svom Instagram profilu priložio ugovor kao dokaz da je pesmu uredno platio, a onima koji su prethodnih dana izražavali sumnju povodom ove pesme je poručio da prestanu sa atakovanjem na njegovu karijeru.

 Aca: Ukoliko se prozivke nastave, moraću ozbiljnije da se pozabavim organizatorom hajke

- Poštovani i dragi fanovi i prijatelji, ovo je u najvećem delu objavljeno zbog vas, da bi vam odagnali i najmanju sumnju da smo, kako kažu ovi kvaziljubitelji "dalekoistočne muzike", nedajbože lopovi - obratio se Lukas preko društvenih mreža, pa uz sliku ugovora za kupovinu numere dodao:

- Ranije nisam hteo da odgovaram na sporadične optužbe zluradih ljudi da sam ja nešto ukrao! Ukoliko se nastave, onda ću smatrati da se vrši organizovani atak na mene, moju karijeru, a samim tim i na moju porodicu i decu. U tom slučaju moraću ozbiljnije da se pozabavim pronalaženjem organizatora i izvršioca ove hajke - napisao je folker između ostalog. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading