Ivan Marinković: Goca je htela da bude vračara i da vara narod!

Autor:

Zabava

24.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Ivan Marinković šokirao je izjavom da je pre nekoliko godina njegova bivša supruga pevačica Goca Tržan dobila ponudu od čelnika jedne televizije da uživo u programu proriče sudbinu gledaocima.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi
Ivan Marinković

Naime, nakon što je u vilu ušao bivši svekar folkerke Goge Sekulić beli mag Zoran Ramović, koji se pojavio u ulozi voditelja emisije "Tajne parova", Ivan Marinković je ispričao da ne veruje osobama koje se bave proricanjem sudbine, a zatim opleo po bivšoj supruzi.

Ivan: Ne bih mogao da podnesem da budem u vezi sa nekom vračarom

 

- Goci je svojevremeno ponuđeno da snima emisiju u kojoj je trebalo da proriče sudbinu i da laže narod. Ozbiljna suma je bila u pitanju. Malo je falilo da pevačku karijeru ostavi po strani i posveti se javnoj obmani nesrećnih ljudi. Kada mi je rekla za ponudu koju je dobila, bio sam u šoku. Ona je bila spremna da se bavi tim glupostima - rekao je Ivan, što je šokiralo sve učesnike, a zatim je istakao da je upravo on sprečio poznatu pevačicu da postane televizijska vračara.

- Ko zna šta bi se desilo da ja nisam bio sa Gocom tada i da je nisam sprečio da bude deo tog projekta. Rekao sam joj da joj takav šou ne treba i da odbije ponudu iako su joj nudili mnogo više para nego što je uzimala od nastupa. Ne bih mogao da podnesem da budem u vezi sa nekom vračarom i, hvala bogu, Goca me je tada poslušala - rekao je Marinković, koji je potom opleo po voditelju Ramoviću.

- Volim da čitam i da se informišem, ali nikada nisam čuo za tebe kao belog maga. Ipak, moram jasno da ti kažem da ne verujem u belu i crnu magiju. Mislio sam da si ti veliki gospodin, a ne neki mag. Razočarao si me - rekao je Marinković, koji je potom nastavio da provocira Ramovića optužujući ga da je on glavni krivac zbog čega je jedan gradonačelnik devedesetih godina smenjen sa funkcije.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
Goca Tržan

Nakon uvreda koje uputio gostujućem voditelju, Ivan je ubrzo završio u izolaciji, a pošto je tamo proveo sat vremena, Marinković se izvinio Zoranu Ramoviću.

Do zaključenja ovog broja pevačica Goca Tržan ostala je nedostupna za komentar, odnosno nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading