Pevačicina sestra iznela sve dokaze, Severina mora na sud zbog kleveta i laži

Autor:

Zabava

03.09.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana je prvi put otvorila dušu za jedan hrvatski portal i jasno poručila da Severina sve laže i da uvek iz svega hoće da izvuče samo korist.

Pevačicina sestra iznela sve dokaze,  Severina mora na sud zbog kleveta i laži

Foto: Privatna arhiva/facebook.com/printscreen

Sukob između pevačice Severine Vučković i njene sestre Marijane Popović nije prvi porodični incident. Republika je prva pisala kada je Severina rođenoj sestri preotela ćerku Miu i okrenula je protiv nje, kao i da Marijanu najviše boli to što njena školovana ćerka radi kod Severine kao potrčko. Sve ovo je pevačica pokušavala da zataška, ali poslednji incident i fizičko obračunavanje sa sestrom je dovelo do toga da Marijana potvrdi sve i javnosti stavi do znanja na šta je sve spremna Severina.

Foto: Profimedia, Instagram

Severina se potukla sa sestrom

Naime, Marijana je prvi put otvorila dušu za jedan hrvatski portal i jasno poručila da Severina sve laže i da uvek iz svega hoće da izvuče samo korist.

- Severina me mlatnula kišobranom. Nije istina da nisu znali gde živim i da se nisam viđala s članovima porodice. Viđala sam se s njima pre epidemije koronavirusa, a znalo se da sam u poslednje vreme u Nemačkoj - rekla je Marijana Popović za 24sata.hr dok se još oporavljala nakon žestokog obračuna u stanu svoje i Severinine majke.

Marijana nije želela da iznosi više detalja. Kako prenose hrvatski mediji, nju su lekari u bolnici detaljno pregledali. Njene povrede su lakše, ali su joj, navodno, na prijemu samo zaustavili krvarenje da bi policija odradila svoj deo posla i prema povredama ustanovili detalje sukoba. Severinu, prema svemu sudeći, čeka prekršajni postupak za okršaj sa sestrom.

Foto: Printscreen Facebook

Severina sa majkom

Inače, Marijanini prijatelji i poznanici kažu kako se upravo fotografije pevačice ne podudaraju s njenom stranom priče. Severina je tvrdila da joj je sestra istrgla lančić s vrata, dok joj se na fotografiji s posekotinicom na čelu ističe zlatni lančić na vratu.

- Kako joj ga je onda iščupala - pitaju se prijatelji Severinine starije sestre, a kažu da su i oni upoznati s pričom o temperamentnijim sukobima pevačice s ostalim članovima porodice, što je pre dva dana potvrdila i sama Marijana Popović.

- Mojoj porodici je teško izaći na kraj s njom jer ne želi da prihvati pomoć psihijatra i ode na lečenje. Stalno nasrće na porodicu, učiteljice i socijalne radnice. Pa i na bivše partnere Igora i Milana! I njih je fizički napadala - tvrdi Severinina sestra.

Foto: Printsrkrin TV Happy

Milan Popović


Milan: Pokušavam sina da zaštitim od nestabilnog i agresivnog okruženja

Nakon što je Severinina majka Ana Vučković istakla kako njen bivši zet Milan Popović nema pravo da komentariše njihove porodične odnose i rekla mu da se ne meša, Milan se i te kako umešao u celu situaciju, koja se direktno tiče njegovog sina, kojeg ima sa Severinom.

- Dajem sebi za pravo da komentarišem navodnu izjavu Ane Vučković zato što odgovorno tvrdim da ovu izjavu nije dala ona, već ju je napisao neko iz PR tima Severine Vučković, a najverovatnije Zinka Bardić, bivša portparol MUP, ali o tom PR timu ću drugom prilikom - započeo je Popović, pa dodao:

Republika

Foto: Đ.Kojadinović

Milan Popović o Severini

- Interesantno je da bi Ana Vučković mogla dati ovakvu izjavu posle svih uvreda koje je taj dan primila od svoje miljenice Severine, a koje premašuju sve norme normalnog odnosa majka-ćerka.

Popović ističe da je Marijana završila u bolnici, a da je Severina pobegla s lica mesta, te da će istraga sve pokazati:

- Istraga će, naravno, pokazati šta se dogodilo i ko je koga napao. Pitate me zašto se ja mešam? Mešam se zato što je to najbliže okruženje u kojem odrasta naš sin. To otuđujuće, agresivno, nestabilno i nezdravo okruženje iz kojeg na sve moguće načine pokušavam da ga izvučem i zaštitim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading