DIDI LUPA KO MAKSIM PO DIVIZIJI! Ja sam svetska zvezda, maltretiram asistente!

Autor:

Zabava

16.05.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Didi J u skladu sa svojim ličnim doživljajem da je "najveća svetska zvezda" otkrila je da saradnike često maltretira jer je kao "svetski superstar" prezahtevna.

DIDI LUPA KO MAKSIM PO DIVIZIJI! Ja sam svetska zvezda, maltretiram asistente!

Foto: ST/N. Mutić

Pevačica Dijana Janković, s umetničkim imenom Didi Džej, koja živi na relaciji Amerika-Srbija, neprestano šokira medije izjavama o inostranoj karijeri.

Foto: Nikola Mutić

Dijana Janković

Naime, ona stalno potencira priču da živi život svetske zvezde, te opisuje kako šou-biznis funkcioniše u svetu, kao da niko drugi nema dodira s inostranstvom, zbog čega joj konstantno upućuju prozivke na društvenim mrežama. U skladu sa svojim ličnim doživljajem da je "najveća svetska zvezda" otkrila je da saradnike često maltretira jer je kao "svetski superstar" prezahtevna.

- Živim kao princeza, ali ona koja mnogo radi. Nije lako izdržati! Imam karijeru, firmu, putujem, imam ćerkicu i sve sama postižem, čak i samu sebe stilizujem. Tamo imam mnogo asistenata, to je ceo tim od preko 100 ljudi koji radi sa mnom i onda, kad se pojavimo negde, čak njih dvadesetak dođe sa mnom. Pa maltretiram ih, ne delujem tako, ali ih maltretiram. Mnogo sam zahtevna, volim da sve bude savršeno. Suprug mi nekad kaže: "Spusti malo loptu, budi fina." Ja sam fina, ali mora da se zna red - hvalila se Didi za medije, te iznenadila priznanjem da se dobro snalazi u kuhinji, ali zbog poslovnih obaveza inače ne kuva:

Foto: ST/N. Mutić

Didi Džej o asistentima

- Ja sam svetska zvezda i nemam vremena da kuvam. Lično nikada, ali pomažem kuvaricama koje rade kod mene, pa se tako nekada nađem s njima u kuhinji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading